Kocasaban İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda, Her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul toplumu olmak.

Misyon: Çocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi, ve yabancı dili iyi kullanabilen, dürüst, sevecen ATATÜRK ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektedir. Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlamak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve üretici düşünebilecek insanlar yetiştirmek, çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 09.00 14.30
Isınma: Okulumuz odun ve kömürle yanan sobalarla ısıtılmaktadır.
Lojman: 1 - Okulumuzdaki lojman anasınıfı olarak kullanılmaktadır.
Servis Bilgisi: Öğretmenlerin kendi aralarında tuttukları servisle ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzda mevcut 2 sınıf ve 1 de okulöncesi öğretmeni bulunmaktadır. Okulumuzda birleştirilmiş sınıflı eğitim öğretim yapılmaktadır.

WEB - https://muradiyekocasabanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kocasaban Mahallesi no100 Muradiye/VAN

Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Van ili Muradiye ilçesi Kocasaban mahallesinde bulunmaktadır.

Adres - Kocasaban Mahallesi no100 Muradiye/VAN

Ulaşım Servisle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.